Top header image

Het platform

Job Journey

Job Journey gelooft dat iedereen zelf eigenaar is van zijn of haar eigen loopbaan. Door dit op een laagdrempelige manier te verankeren voor iedere medewerker, worden alle vaardigheden en competenties binnen een organisatie goed zichtbaar en kunnen de juiste verbindingen worden gelegd tussen talenten en uitdagende projecten.

The road of happiness

Het platform van Job Journey biedt medewerkers een manier om de paaltjes langs hun reis naar werkgeluk zelf uit te zetten. In een persoonlijke digitale portfolio brengen ze eigen competenties, vaardigheden en rollen in beeld en leggen ze ambities vast. En met de eindbestemming in het vizier, zitten de medewerkers zelf achter het stuur naar de eindbestemming. En dat zorgt voor bevlogen medewerkers. Werkkrachten die gemotiveerd zijn om de hogere doelen te behalen, omdat ze dat mogen doen op hun eigen manier. In de juiste rol en met het inzetten van eigen talenten. Zo wordt de langetermijnvisie van iedere organisatie hún langetermijnvisie. Hún droom.

Talentenmodule
Paspoort

Hé Talent, ga je mee op reis?

Het paspoort

In de applicatie vind je competenties, rollen en vaardigheden waaruit medewerkers kunnen kiezen. Als een organisatie een eigen methode of eigen handboek hanteert, integreren we deze graag in onze applicatie.

Op basis van het paspoort worden interessante opdrachten, projecten of interne vacatures aan de gebruiker voorgesteld. Daarnaast kan je als medewerker op basis van je paspoort gevonden worden door andere gebruikers waardoor je met elkaar in contact kan komen.

Lees meer
Gesprekkencyclusmodule
Bestemming

Hoe avontuurlijk ben jij?

De bestemming

De bestemming is de module waarin organisatie-, team- en persoonlijke ambities samenkomen. De medewerker krijgt inzage in de gestelde teamambities die vastgelegd zijn door de leidinggevende en kan daarnaast zijn of haar persoonlijke ambities definiëren.

De medewerker bepaalt zelf met welke ambitie hij of zij de reis gaat maken. De medewerker heeft de mogelijkheid om meerdere ambities te definiëren.

Lees meer
Activiteiten/projectenmodule
Route

Heb je je tas al gepakt?

Het reisplan

Je hebt je paspoort, je weet de bestemming. Maar hoe ga je de bestemming bereiken? Dat leg je vast in een reisplan. Een reisplan is altijd gekoppeld aan een bestemming en bestaat uit een of meerdere activiteiten.

Er zijn individuele activiteiten en teamactiviteiten. Deze kun je allemaal vastleggen in de applicatie en eventueel verbinden aan een team.

Lees meer
Portfoliomodule
Bestemming

Welke reizen ga ik maken?

Mijn reizen

Iedere medewerker heeft een eigen digitale portfolio waarin profiel, competenties en ambities zorgvuldig zijn vastgelegd. Een compleet overzicht van alle reizen die je hebt gemaakt en nog aan het maken bent!

Gesprekkencyclusmodule
Camera

Wat kom ik onderweg tegen?

Reisverslag

Met de gesprekkencyclusmodule worden verschillende gesprekstypen op verschillen plaatsen in de applicatie vastgelegd. Zo ben je altijd op de hoogte van belangrijke gespreksmomenten met collega’s of je leidinggevende.

Het ambitiegesprek is het gesprek dat de medewerker voert met een leidinggevende waarin duidelijk wordt wat de ambities zijn en welke van de ambities daadwerkelijk als bestemming vastgelegd gaan worden. Het ambitiegesprek is onderdeel van ‘De bestemming’.

Lees meer
Gesprekkencyclus
Matching- & get connected module
Meeting point

Welke reis ga ik maken en met wie?

Meeting point

Je kunt hier activiteiten en medewerkers zoeken en direct in contact komen met medereizigers die dezelfde doelen en activiteiten hebben.

Op basis van je talenten en ambities stelt de applicatie automatisch een lijst samen van opdrachten die voor jou interessant kunnen zijn. Handig!

De verschillende contactmogelijkheden zijn:

  • SMS
  • Mail
  • MS Teams
  • Inplannen van call