Top header image
SPR model

Het zijn de mensen
die organisaties veranderen

Ambitieuze organisaties hebben ambitieuze mensen nodig om hun dromen en doelen te bereiken. Die zelfbewuste professionals stippelen graag hun eigen loopbaan uit. Daarom hebben wij Job Journey ontwikkeld. Met onze aanpak vervlechten we de ontwikkeling van medewerkers en organisatie zodat deze elkaar wederzijds versterken. Zo creëren we duurzame betrokkenheid en helpen we organisaties veranderen. Een continu proces waarin wij op verschillende momenten kunnen instappen en van waarde zijn, met advies, procesbegeleiding en implementatie.

Talenten binden door ze ruimte te geven

Job Journey sluit aan bij een moderne kijk op human resources. Niet de functieomschrijving centraal stellen, maar uitgaan van de - soms onvermoede - talenten van je medewerkers. Slimme HR-managers creëren daar alle ruimte voor, vanuit het besef dat je op die manier het beschikbare talent optimaal benut en dat gedeeld eigenaarschap meer dan ooit een voorwaarde is voor succes. Medewerkers die doen waar ze goed in zijn en het beste uit zichzelf halen, werken met meer plezier, bevlogenheid en commitment. Dat is van cruciaal belang om goede mensen aan je organisatie te binden.

De waarde van ons netwerk

De meerwaarde van Job Journey wordt bepaald door de manier waarop ons talentenplatform wordt ingevuld, benut en aansluit bij de ontwikkeling van je organisatie. Daarom werken we nauw samen met gerenommeerde specialisten op het gebied van leren, kennis- en verandermanagement, talentontwikkeling, assessment en online opleidingen. Waar nodig en gewenst verbinden we hun expertise en aanbod graag aan de ongekende mogelijkheden van Job Journey.

L3online

L3online

L3online.com is een online platform dat organisaties en medewerkers ondersteunt bij het aanbieden, reserveren en afhandelen van interne en externe opleidingen. Desgewenst kan L3online.com ook de gehele administratie rondom de opleidingen verzorgen.

Merces

Merces

Merces richt zich primair op het onderwijs en onderwijs-gerelateerde ondernemingen in Nederland. Optimalisatie, beheersing en borging van kwaliteit van de processen dienen als basis voor een sterke positie in de markt.

SkillsTown

SkillsTown

SkillsTown is dé online opleider voor professionals. Via on demand learning stelt SkillsTown organisaties en medewerkers in staat om mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen.

Het Talentenhuis

Het Talentenhuis

Het Talentenhuis zet in op de groei van organisaties door medewerkers hun talenten en ‘drive’ te laten (terug)vinden. Het Talentenhuis biedt opleiding, begeleiding, coaching en consultancy voor HR-professionals, leidinggevenden, medewerkers en loopbaanbegeleiders.

Play Learn Change

Play Learn Change

Met Playful Working brengt Play Learn Change professionals in beweging. Door te bouwen aan een open en nieuwsgierige houding krijgen alle talenten de ruimte om te groeien en te worden benut. Playful Learning begint hier al in het onderwijs mee, zodat een leven lang samen leren en ontwikkelen vanzelfsprekend wordt.

OOZ

OOZ

Openbaar Onderwijs Zwolle (OOZ) is een organisatie die heilig gelooft in talentontwikkeling en eigenaarschap. Door mensen op hun topkwaliteiten in te zetten, blijft ook het onderwijs op topniveau. Als launching customer is OOZ nog altijd nauw betrokken bij de doorontwikkeling van Job Journey.

Bricks and Business

Bricks and Business

Bricks and Business ontwikkeld en levert diensten op het gebied van organisatie-ontwikkeling, klant/dienstverlening, team en individuele ontwikkeling en leveren diensten in projectvorm en door middel van trainingen, workshops, coaching en als gastspreker. Bricks and Business is partner in de Association of Master Trainers of the LEGO SERIOUS PLAY method.