Top header image

Onze trainingen en workshops

Job Journey Academy

Heb je onze visie op HR al gelezen? Dan weet je dat wij geloven in de moderne kijk op human resources. Dit betekent aan de slag gaan met de ontwikkeling van je organisatie en van medewerkers. Dat is een mooie reis! Job Journey helpt om deze reis uit te stippelen én de bestemming te bereiken. We ontwikkelen jouw organisatie en zorgen voor een duurzame betrokkenheid en ontwikkeling van medewerkers. Geef ze de vrijheid om zelf aan het stuur te staan van hun talentontwikkeling!

Hoe? Daarbij helpen we je graag. Dat doen we niet alleen met ons platform, maar ook met superleuke en waardevolle sessies, workshops en trainingen. Basis én maatwerk. Maak kennis met de Job Journey Academy!

Wat je hier kunt verwachten? De juiste ondersteuning voor iedere fase. Gericht op de organisatie, op medewerkers of op de applicatie. Een mix kan ook. Jij kiest. Maar wat je ook kiest, we gaan altijd aan de slag met VERBINDEN, VERKENNEN en VERANDEREN. Waarom deze drie pijlers en hoe deze volgens ons oneindig met elkaar in verbinding staan? Dat lees je hier. In het kort: met onze aanpak vervlechten we de ontwikkeling van medewerkers en organisatie zodat deze elkaar wederzijds versterken. Centraal staat het creëren van nieuwsgierigheid, want dat leidt tot creativiteit, leren en ontwikkelen. En dat werkt door in de praktijk van elke dag. Veranderen heeft geen begin- en eindtijd. Het is een continu proces waar wij op verschillende momenten kunnen instappen en van waarde zijn, met advies, procesbegeleiding en implementatie. Samen zorgen we voor verandering, eigenaarschap en meer (zelf)vertrouwen.

Welke training past bij jou en jouw organisatie? Wil je starten met het helder krijgen van jullie visie op het ontwikkelen van mensen en de organisatie? Wil je onderzoeken welke opdrachten er spelen in jouw team en welke competenties nodig zijn? Of wil je juist eerst alle (verborgen) talenten van je collega’s ontdekken? Iedere cursus is te combineren met een praktische training voor medewerkers om ons platform optimaal te kunnen gebruiken. Mix en match. Jij staat aan het roer.

VERBINDEN – VERKENNEN – VERANDEREN

Aan de slag met de organisatie
Wil je als organisatie aan de slag met Job Journey? Dan is het goed om eerst te ontdekken of dit past bij jullie koers. Samen kunnen we een visie ontwikkelen op talentontwikkeling én talentmanagement implementeren. Haak ons aan voor dat stukje waarbij jij een extra boost nodig hebt.

De trainingen die hierbij passen:

  • Keuze voor het reisbureau: past Job Journey bij de organisatie?
  • Visie op ontwikkelen van mensen en je organisatie: reisbestemming van de organisatie
  • Gezamenlijke bestemming
  • Samen op reis in je organisatie: reisthema van de hele organisatie (maatwerktraject)
  • Wie ben jij? Mijn talenten – Paspoort
  • Wie ben jij? Jezelf ontwikkelen – Bestemming en reisplan
  • Het reisgezelschap: Teamlife – Gezamenlijke bestemming
  • Het reisgezelschap: Teamlife – Gezamenlijke bestemming, reisplan, meetingpoint
  • Online trainingen: aan de slag met Job Journey