Top header image

Over Job Journey

Job Journey is een oplossing van Popay. Sinds 2004 is Popay gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van HR- en salarisapplicaties. We hebben een track record in het succesvol inzetten van best-in-class oplossingen in toonaangevende organisaties in sectoren zoals openbare dienstverlening, sociale zekerheid, bank- en verzekeringswezen, energie, telecommunicatie, gezondheidszorg, de industriƫle en dienstensector.

We hebben jarenlange ervaring met het implementeren van hoogwaardige software voor vooraanstaande organisaties gebruikt om Popay HR te bouwen, ons eigen online softwareplatform. Zo zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende full service speler in deze niche, zowel in West-Europa als in Frans en Engelstalig Afrika. Onze experts combineren de nodige technische competenties met veel kennis van de processen en problemen die komen kijken bij goed human resource management.

Popay HR

Job Journey maakt onderdeel uit van Popay HR. Deze veelomvattende, modulaire cloud software hebben we ontwikkeld met jouw behoeften in gedachten, voor het vloeiend organiseren en managen van HR en payroll. We integreren onze oplossingen naadloos in je IT-omgeving, met uitstekende service en ondersteuning. Zo empoweren we je om zaken gedaan te krijgen en de organisatie voortdurend te verbeteren.

Ons team

Pim Vinks

Managing Director

Peter van Sprang

Marketing & Sales Director

Yvonne van der Ree

HCM & Payroll Consultant

Joost Hoevers

Technical HCM Consultant

Lucas Hoogenboom

IT Consultant